Over de praktijk

Wie ben ik?
Mijn naam is Martha Bezemer. Ik heb gestudeerd aan het gerenommeerde Instituut Ron Molders in Rotterdam en ben gediplomeerd sportmasseur. Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd in sportverzorging en massage. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring op het gebied van sport- en ontspanningsmassage.

Ik kom uit een familie van masseurs. Mijn moeder en opa waren fysiotherapeut en daarvoor mijn overgrootvader zelfs ook al. Het zit gewoon in ons bloed. In het algemeen voel ik direct wat er met iemand aan de hand is. Ik voel bijvoorbeeld waar een blokkade zit of waar een blessure dreigt te ontstaan. Als iemand heel erg moe is, voel ik dat ook.

Vanuit dat gevoel ga ik aan de slag. Met mijn massages maak ik de spieren soepel en ontspannen, waardoor een lichaam weer kan gaan functioneren. Iemand wordt dan steeds fitter en krijgt ook weer zelfvertrouwen. Ik zie een cliënt dan steeds blijer worden. Dat is mijn motivatie: ik wil mensen graag helpen.

Praktijkadres
Mijn praktijk is gevestigd in een kleinschalig bedrijvenpand aan de Beatrixlaan 20, vlakbij het centrum van Goes, gelegen in de provincie Zeeland. Aan de Beatrixlaan is doorgaans ruim voldoende parkeergelegenheid. Zie de contactpagina voor een plattegrond en verdere contactgegevens.

Prijzen
Een massage van een uur kost € 60,-. Massages van een half uur of anderhalf uur zijn ook mogelijk. Voor kinderen en jongeren geldt een gereduceerd tarief. Voor meer informatie kunt u even contact opnemen.

Samenwerking
Met mijn massages kan ik veel voor u doen. Soms is er echter meer aan de hand en is het nodig om iemand door te verwijzen. Als ik vermoed dat er sprake is van bijvoorbeeld een blessure zal ik dat altijd zeggen. Regelmatig zie ik ook dat iemand verkeerd staat of loopt. In die gevallen adviseer ik mensen om naar een specialist te gaan. Ik beschik over een netwerk van deskundigen naar wie ik zo nodig verwijs. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een fysiotherapeut, huisarts, chiropractor, manueel therapeut of podoloog.